Άδωνις συμβουλεύει Βαρουφάκη: Αν κάτι πάει στραβά θα τα ρίξουν όλα πάνω σου

Άδωνις συμβουλεύει Βαρουφάκη: Αν κάτι πάει στραβά θα τα ρίξουν όλα πάνω σου
Greek PM Antonis Samaras delivering a speech at the 78th Thessaloniki International Fair opening in Thessaloniki, Greece on September 7, 2013. / 77 , 7 2013. Sooc

Ο βουλευτής της ΝΔ δίνει συμβουλές στον υπουργό οικονομικών καλώντας τον να μην δεχτεί να είναι ο μόνος που θα υπογράψει τη συμφωνία του eurogroup

Με το θέμα της επικύρωσης ή όχι της συμφωνίας του eurogroup από την ελληνική Βουλή να έχει προκαλέσει τρυγμούς στο εσωτερικό της συμπολίτευσης και πυρ ομαδών από την αντιπολίτευση, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να τοποθετηθεί σε έναν πιο… συμβουλευτικό τόνο.

Με ένα ποστ του στο twitter απευθύνεται προσωπικά στο Γιάνη Βαρουφάκη και του ζητά να μην παρασυρθεί στο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ. “Μην σε παρασύρει ο Σύριζα στο λάθος να πάρεις με την υπογραφή σου την αποκλειστική πολιτική, αλλά και Νομική ευθύνη” και συνεχίζει: “Αν κάτι πάει στραβά θα τα ρίξουν όλα πάνω σου! Η Βουλή είναι εκτός άλλων η ασπίδα των Υπουργών! Καλόπιστα κάνεις λάθος!”.

Αν και δεν φαίνεται πιθανό ο κ. Βαρουφάκης να ακούσει τις συμβουλές του συναδέλφου του από τη Βουλή, είναι σίγουρα εντυπωσιακός ο ήρεμος, προτρεπτικός και όχι επιθετικός και γεμάτος μύδρους λόγος του κ. Γεωργίαδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα