Άγρια κόντρα Σαμαρά-Καρατζαφέρη

Άγρια κόντρα Σαμαρά-Καρατζαφέρη
ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Icon

"Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης" χαρακτήρισε τον Γ. Καρατζαφέρη ο Αντώνης Σαμαράς. "Άπαξ προδότης, πάντα προδότης" απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ (Vids)

Σε βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά  με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες, κατά την πρώτη μέρα της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για άλλη μια φορά για “εξαπτέρυγα”, ενώ χαρακτήρισε τον Γ. Καρατζαφέρη “κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Κυβέρνησης”.

Ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στον ΛΑΟΣ, είπε ότι πρόκειται για το μόνο κόμμα στη Βουλή που κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Για τον κ. Καρατζαφέρη είπε προς τον κ. Παπανδρέου: “Να τον ακούτε τον σύμβουλό σας. Δικαίως διαμαρτύρεται. Δεν του φερθήκατε καλά. Ενέκρινε την κυβέρνησή σας ανεξάρτητα από το εάν θα την ψηφίσει. Σας είπε να τον κάνετε υπουργό και τον κάνατε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο”.

Σκληρή απάντηση Καρατζαφέρη

“Σας παρέσυρα κε Παπανδρέου επειδή μου διέφυγε μια αραβική παροιμία: Άπαξ προδότης, πάντα προδότης” ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της δευτερολογίας του στην στάση του Αντώνη Σαμαρά.

“Από την Κρήτη ζήτησε να με κάνει το ΠΑΣΟΚ υπουργό και τώρα, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Αυτή είναι η σοβαρότητα του ανδρός μπροστά στα θέματα που έχουμε. Κάποιοι εξύβριζαν απ’ αυτό το βήμα την ΝΔ, την τριετία 1993-96, και σήμερα έχουμε λογική Πολιτικής Άνοιξης, σε μια εποχή που δεν επιτρέπονται αυτά τα πειράματα. Έφτιαξα κέντρο Τύπου που δεν χρωστά στο Δημόσιο και επέστρεψα 1 εκ. ευρώ στο κράτος απ’ το κόμμα μου. Έχω δώσει εξετάσεις. Κάποιοι άλλοι έμειναν ανεπάγγελτοι τα χρόνια που ήταν στην άγονη γραμμή” είπε ο κ. Καρατζαφέρης και αφιέρωσε στον κ. Σαμαρά τον “Τρελαντώνη”.

“Εγώ τον συμπαθώ τον κο Αντώνη Σαμαρά και θα του κάνω ένα δώρο που θα το διαβάσει: Ένα μυθιστόρημα που έχει γράψει η γιαγιά του, η Πηνελόπη Δέλτα, ο «Τρελαντώνης»” ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

  

  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα