Άγριος καβγάς Λοβέρδου – ΣΥΡΙΖΑ για Κοντομηνά

Άγριος καβγάς Λοβέρδου – ΣΥΡΙΖΑ για Κοντομηνά
Συνεδρίσαη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Λάππας: "δεν θα γίνουμε εδώ πρωινάδικο", Λοβέρδος: "στο Μαξίμου βλέπουν πρωινάδικα", Φάμελος σε Λοβέρδο: "έχετε ξεπέσει"

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντήλλαξαν στην Εξεταστική Επιτροπή της βουλής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του Alpha Δ. Κοντομηνά.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να κληθεί για δεύτερη φορά στην Εξεταστική Επιτροπή ο ιδιοκτήτης του Alpha με αφορμή τα όσα κατήγγειλε κατά της κυβέρνησης από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Αποστρέφομαι να γίνει η εκπομπή πρωινάδικο» του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας και υπενθύμισε ότι ο κ. Κοντομηνάς είχε καταθέσει επί οκτώ ώρες στην Εξεταστική Επιτροπή. «Τώρα του ήρθαν στο μυαλό νέες θέσεις του κ. Κοντομηνά;» διερωτήθηκε μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό το πρωινάδικο παρακολουθεί το Μαξίμου» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «αυτά δεν μας έλεγε ο κ. Καρανίκας;». Τις αναφορές του κ. Λοβέρδου στηλίτευσε ο Πρόεδρος της Εξεταστικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος. «Κύριε Λοβέρδο νομίζω ότι έχετε ξεπέσει» του ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα