Ακρίτα: Δεν παραιτούμαι, θα εξαντλήσω τη θητεία μου

Διαβάζεται σε 2'
Ακρίτα: Δεν παραιτούμαι, θα εξαντλήσω τη θητεία μου
INTIME

Η Ελενα Ακρίτα διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να παραιτείται για να εισέλθει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη βουλευτική της έδρα υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη η Ελενα Ακρίτα.

Μιλώντας την Πέμπτη στο Action24 η βουλεύτρια επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα εξής: «Όπως ο Όθωνας Ηλιόπουλος έτσι κι εγώ είμαστε προσωπικές επιλογές του Τσίπρα. Όταν μου έγινε η πρόταση τον Μάιο του 2023 ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία. Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – γυναίκες, ΑμεΑ, ΛΟΑΤΚΙ κ.α. Η πρόθεση ήταν ο τομέας αυτός να αναβαβθιμιστεί σε υπουργείο που θα αναλάβω. Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα και καταλαβαίνω απόλυτα τον Όθωνα και τη στάση του».

Για την Εφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε: «Τη στήριξα την Έφη Αχτσιόγλου και καταδικάζω απερίφραστα τη συκοφαντία για το SMS. Ως δημοσιογράφος λέω ότι αν το είχε κάποιος θα το είχε δημοσιοποίησει. Από εκεί και πέρα ομολόγω ότι είναι λεπτή η θέση μου. Δεν σκοπεύω ούτε να πω ούτε να κάνω κάτι για να πολώσω μια ήδη πολωμένη ατμόσφαιρα. Εκτιμώ παρα πολύ την Έφη, είναι γυναίκα αξιολόγη. Όμως φοβάμαι ότι ο περίγυρός της ίσως δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τώρα που έμαθα. Ως βουλευτής είδα συμπεριφορές μέσα στο κόμμα που με στεναχώρησαν».

Στον επίλογο της συζήτησης, η Έλενα Ακρίτα επεσήμανε πως ο Στέφανος Κασσελάκης διαθέτει ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση και κάλεσε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να την αναζητήσει στο διαδίκτυο. Δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. την επόμενη περίοδο, υπενθυμίζοντας παλιότερη δήλωση του Διονυση Τεμπονέρα ότι πρώτα θα έπρεπε να καθοριστεί η φυσιογνωμία του κόμματος και μετά να γίνει η συζήτηση για τα πρόσωπα, πρόταση που όπως σημείωσε χαρακτηριστικά δυστυχώς δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα τα όσα συμβαίνουν σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα