Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη σχεδίου δίκαιης πράσινης μετάβασης για τις ανάγκες των πολλών

Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη σχεδίου δίκαιης πράσινης μετάβασης για τις ανάγκες των πολλών
Ο Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

«Χρέος κάθε προοδευτικής δύναμης, να αναδεικνύει και να επιμένει στην ανάγκη ενός σχεδίου δίκαιης πράσινης μετάβασης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας από τον Βύρωνα.

Στο Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος.

Εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, αλλά και με εθελοντές δασοπυροσβέστες, «τους ανθρώπους που, σε μία εποχή στην οποία όλα πωλούνται και αγοράζονται, δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης», όπως τους περιγράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την σημασία της πρόληψης, αλλά και για την μεγάλη έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου προεκλογικά σχετικά με την κλιματική κρίση και τις συνέπειές της.

Ο Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Σήμερα επισκέφθηκα το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, όπου είχα την ευκαιρία να συναντήσω και τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη μαζί με εθελοντές δασοπυροσβέστες. Τους ανθρώπους που, σε μία εποχή στην οποία όλα πωλούνται και αγοράζονται, δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Για ακόμη μια φορά αναδείχθηκε η σημασία της πρόληψης, αλλά και η έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου προεκλογικά για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των συνεπειών της. Γι’ αυτό είναι χρέος κάθε προοδευτικής δύναμης, να αναδεικνύει και να επιμένει στην ανάγκη ενός σχεδίου δίκαιης πράσινης μετάβασης, που θα λάβει υπόψη τις ανάγκες των πολλών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα