Αναβολή στον Άκη για τα υποβρύχια

Αναβολή στον Άκη για τα υποβρύχια
ΒΟΥΛΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ. (PHASMA / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΙΑΔΗΣ) Phasma

Σαρανταοκτάωρη αναβολή έλαβε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος. Θα καταθέσει για τα υποβρύχια την Πέμπτη

Ασκώντας το δικαίωμα που του παρέχει ο κανονισμός της Βουλής, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, ζήτησε και έλαβε σαρανταοκτάωρη αναβολή από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής που διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιαστεί την Τρίτη, ζήτησε την αναβολή της διαδικασίας προκειμένου να λάβει γνώση όλου του υλικού της Επιτροπής που έλαβε μαζί με τα πρακτικά των συνεδριάσεων.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σ. Εμμανουήλ, και ο επιχειρηματίας Μ. Φιλιππίδης πρόκειται να καταθέσουν την Τρίτη στην Προανακριτική Επιτροπή.

Στο μεταξύ, τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, με έγγραφη αίτησή τους προς το υποθηκοφυλακείο Αθηνών, ζητούν να της κατατεθούν αντίγραφα όλων των συμβολαίων με τις αγοραπωλησίες που έχει κάνει η off shore εταιρία “Torcaso”, από το 1999 μέχρι το 2010.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα