Ανδρέας Πάτσης: Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος

Ανδρέας Πάτσης: Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος
O Ανδρέας Πάτσης Eurokinissi

Για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα διερευνήσει η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος τον πρώην βουλευτή της ΝΔ. Στο "μικροσκόπιο" και συγγενικά του πρόσωπα.

Προκαταρκτική εξέταση για τις ημέρες και τα έργα του Ανδρέα Πάτση έχει διατάξει η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος.

Ο επικεφαλής εισαγγελικός λειτουργός, Χρήστος Μπαρδάκης, έχει παραγγείλει τη διεξαγωγή έρευνας την οποία έχουν χρεωθεί δύο επίκουροι εισαγγελικοί λειτουργοί υπό την εποπτεία εισαγγελέων εφετών, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση αδικημάτων όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, αναμένεται να ερευνηθούν και συγγενικά του πρόσωπα με τα οποία ο ίδιος φέρεται να έχει συνεταιριστεί σε διάφορες εταιρίες. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα εξεταστεί ενδελεχώς και το κατά πόσο τα πρόσωπα αυτά έχουν σχέση με εξωχώριες, αλλά και με εισπρακτικές εταιρίες, καθώς και την αγοραπωλησία «κόκκινων» δανείων, όπως έχει γίνει γνωστό.

Υπενθυμίζεται ότι ο οικονομικός εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής τις δηλώσεις πόθεν έσχες του Ανδρ. Πάτση και το επόμενο διάστημα αναμένεται να του διαβιβαστεί σχετικό πόρισμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα