Ανδρουλάκης: “Αύριο ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μας”

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρουλάκης: “Αύριο ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μας”
Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης EUROKINISSI

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη μία ημέρα πριν το β’ γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Με ανάρτησή του, παραμονή του β’ γύρου των εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι «αύριο ολοκληρώνεται μία υποδειγματική πολιτική διαδικασία» και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια οι συνυποψήφιοί του.

«Τα καλύτερα πλέον είναι μπροστά μας, η κοινωνία κοιτάζει σε εμάς κι έχει μεγάλες προσδοκίες. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω αυτή τη δυναμική ενωτικά, δυναμικά και με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο που θα δίνει ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, χωρίς εύκολες υποσχέσεις και ευκαιριακές κινήσεις αλλά με αξιοπιστία, σκληρή δουλειά και καθαρές και σοβαρές κουβέντες. Μία ισχυρή αντιπολίτευση με καθημερινή δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία αλλά και μέσα στη Βουλή. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος για την ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης», λέει ο κ. Ανδρουλάκης ενώ παράλληλα κάνει λόγο για ολική επαναφορά της δημοκρατικής παράταξης.

«Αύριο ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνη μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές», επισημαίνει.

Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα