Ανδρουλάκης: “Είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο και ισχυρό

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

“Επτά ημέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή που είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο και ακόμα πιο ισχυρό, ακόμη πιο περήφανο” δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος στον α΄ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Μήνυμα ενότητας έστειλε έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης, λίγο αφότου τα τελικά αποτελέσματα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ τον έφεραν στην πρώτη θέση με ποσοστό 28,89%. «Επτά μέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή, που είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, πιο ισχυρό, πιο περήφανο» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, μας γέμισαν ελπίδα και δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συνυποψήφιούς μου γιατί είχαμε μία προεκλογική εκστρατεία με πολιτικό πολιτισμό, με ήθος και σοβαρότητα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με τίμησαν με τη σημερινή νίκη. Επτά μέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή, που είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, πιο ισχυρό, πιο περήφανο.»

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα