Ακυρώνεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κόρινθο μετά την τραγωδία

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε συγκλονισμένος για την απώλεια των δύο ανθρώπων στην Κορινθία, ενημερώνοντας πως η αυριανή του ομιλία στην Κόρινθο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Την τραγική είδηση του θανάτου δύο ανθρώπων στη φωτιά της Κορινθία σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

“Η είδηση της τραγικής απώλειας δύο νέων συμπολιτών μας στην πυρκαγιά της Κορινθίας, μας συγκλονίζει.

Η σκέψη μας ειναι στις οικογένειες τους και στις πυροσβεστικές δυνάμεις που είναι στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου”.

Μάλιστα, σε νέα ανάρτησή του είπε: “Μετά τις τραγικές εξελίξεις στην πυρκαγιά στην Κορινθία με τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων, η αυριανή μου ομιλία στην Κόρινθο δεν θα πραγματοποιηθεί”.

Ανάρτηση για τους δύο νεκρούς έκανε και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος έγραψε:

“Βαθιά θλίψη για την απώλεια δύο νέων συμπολιτών μας από τη φονική πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο. Φθάσαμε σχεδόν Οκτώβριο και θρηνούμε νεκρούς από πυρκαγιές, είναι αδιανόητο. Το τι δεν πάει καλά – και – στην πολιτική προστασία είναι η συζήτηση της επόμενης μέρας. Όχι απλά πλέον για κουβέντα, αλλά για αποφάσεις. Η σκέψη μου στις οικογένειες των θυμάτων. Αλλά και στους κατοίκους του Ξυλοκάστρου, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές που έδωσαν και δίνουν τη μάχη με τις φλόγες”.

 

Η Άννα Διαμαντοπούλου από την πλευρά της, σημείωσε: “Συγκλονίζει όλη τη χώρα ο θάνατος δύο νέων ανθρώπων στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Η σκέψη μας κοντά στις πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μια ακόμα μάχη, και σε όλους τους ανθρώπους της περιοχής που δοκιμάζονται”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα