Ανδρουλάκης: “Θα πάω στην OPAP Arena για τον τελικό – Μακάρι ο Ολυμπιακός να κάνει την υπέρβαση”

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρουλάκης: “Θα πάω στην OPAP Arena για τον τελικό – Μακάρι ο Ολυμπιακός να κάνει την υπέρβαση”
SOOC

Το παρών στον τελικό του Conference League και τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού, θα δώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Οι “ευχές” του για νίκη των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός δίνει τον πιο ιστορικό αγώνα της ευρωπαϊκής του ιστορίας καθώς αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δώσει το παρών ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”. Όπως γράφει το SPORT24, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι θα πάει γιατί ο γιος του θέλει να δει τον τελικό, δίχως ωστόσο να κάνει κάποια πρόβλεψη, καθώς δηλώνει περισσότερο μπασκετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον MEGA για τον τελικό του Ολυμπιακού: “Ευχόμαστε σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Ήδη πάμε πολύ καλά. Κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την EuroLeague μετά από χρόνια, μακάρι να κάνει ο Ολυμπιακός την υπέρβαση να πάρει μια ελληνική ομάδα ένα πρωτάθλημα ευρωπαϊκό και να είναι η φετινή χρονιά μια πολύ πετυχημένη για τον ελληνικό αθλητισμό”.

Για το αν θα πάει στον τελικό του Conference League: “Θα πάω. Θέλει πολύ ο γιος μου να πάμε και θα πάμε”.

Για την πρόβλεψή του για τον τελικό: “Εγώ είμαι πιο πολύ μπασκετικός, δεν έχω δει τη Φιορεντίνα. Τον Ολυμπιακό τον έχω δει δυο φορές. Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός και πιστεύει ότι θα το πάρει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα