Ανδρουλάκης: To ΠΑΣΟΚ θα γκρεμίσει τη ΝΔ από την κυβέρνηση

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρουλάκης: To ΠΑΣΟΚ θα γκρεμίσει τη ΝΔ από την κυβέρνηση
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα.

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης το βράδυ του Σαββάτου (5/10) μια μέρα πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο thebest.gr, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε στην ομιλία του ότι κλείνει την εκστρατεία στην Πάτρα, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, “στη γη που ξεκίνησε ο μεγάλος μας ιδρυτής Ανδρέας Παπανδρέου”.

O κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του μεταξύ άλλων επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μέλλον, η ελπίδα, η προοπτική που θα γυρίσει σελίδα στον τόπο”.

Δεν είμαστε ένα κόμμα μνήμης, ένα κόμμα νοσταλγίας, παντού υπάρχουν νέοι άνθρωποι” τόνισε σε άλλο σημείο.

Συνεχίζοντας τηνν ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε επιπρόσθετα για το ΠΑΣΟΚ “ότι μας ξανακούνε, μας παρακολουθούνε και μας ψηφίζουνε….”. “Μπορούμε να γίνουμε μια ισχυρή κυβερνητική εναλλακτική που θα νικήσει τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό…. Είμαστε πιο ενωμένοι και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ και κάνουμε διεργασίες εσωτερικές με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, χωρίς αντεγκλίσεις”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “αυτό το κόμμα με το σύγχρονο πρόγραμμα, με το πολιτικό ήθος, την ανανέωση, τον ρεαλισμό, την υπευθυνότητα, μπορεί και πιστεύω θα είναι το κόμμα που θα γκρεμίσει τη ΝΔ από την κυβέρνηση“.

Ποτέ κανείς ισχυρός δεν με πήρε από το χέρι να με οδηγήσει στην πολιτική” ανέφερε σε άλλο σημείο του λόγου του.

Σας ζητώ, αύριο, λίγες ώρες μείνανε, για άλλη μια φορά πάρτε την παράταξη στα χέρια σας, πάρτε στα χέρια σας την υποψηφιότητά μου, έχουμε χρέος να νικήσουμε και θα νικήσουμε….Μαζί κάναμε ξανά  το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή μαζί θα το κάνουμε κυβέρνηση“, είπε κλείνοντας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα