Ανεξάρτητοι που ψήφισαν Δήμα στη Ν.Δ

Ανεξάρτητοι που ψήφισαν Δήμα στη Ν.Δ
Δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην Βουλή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Με Ιατρίδη και Γιοβανόπουλο συναντήθηκε ο Σαμαράς και ανακοίνωσε την ένταξη τους στα ψηφοδέλτια Δωδεκανήσων και Ημαθίας αντίστοιχα. Αναμένονται και άλλες κινήσεις, ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι γαλάζιες λίστες

Οι αναμενόμενες εντάξεις στη Νέα Δημοκρατία ανεξαρτήτων βουλευτών, που ψήφισαν το Σταύρο Δήμα, ξεκίνησαν.

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε διαδοχικά με τη Μίκα Ιατρίδη και τον Κώστα Γιοβανόπουλο και ανακοίνωσε τη συμμετοχή τους στα γαλάζια ψηφοδέλτια Δωδεκανήσων και Ημαθίας αντίστοιχα. Οι λίστες της Ν.Δ σημειωτέον ότι δεν έχουν κλείσει και αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μετά τα Φώτα.

Μετά τη συνάντηση με την κ.Ιατρίδη το γραφείο τύπου της Ν.Δ ανακοίνωσε ότι ο κ.Σαμαράς την καλωσόρισε στην παράταξη εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα δυναμώσει τον αγώνα για μία δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, ενώ ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε: «Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Ν.Δ στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Ιατρίδη, έσβησε τον λογαριασμό της στο Twitter.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες κινήσεις. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των ανεξάρτητων κεντροδεξιών αναφορών που ψήφισαν τον κ.Δήμα συγκαταλέγονται οι Γιάννης Κουράκος, Γιώργος Κασαπίδης (αναμένεται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Κοζάνης), Γιώργος Νταβρής (στην Άρτα) και Παναγιώτης Μελάς. Όσον αφορά στον τελευταίο, ενδέχεται στη θέση του στον Πειραιά να πολιτευθεί ο υιός του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα