Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: Νιώθαμε πάντα Έλληνες

Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: Νιώθαμε πάντα Έλληνες
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ/INTIME

Στο Προεδρικό Μέγαρο υποδέχθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς και τον αδερφό του Άλεξ και τη μητέρας τους Βερόνικα μία μέρα μετά την πολιτογράφησή τους ως Έλληνες πολίτες.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Άλεξ και την μητέρα τους Βερόνικα στο Προεδρικό Μέγαρο, μία ημέρα μετά την επίσημη πολιτογράφηση τους ως Έλληνες πολίτες της Βερόνικα και του Άλεξ.

“Είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά” είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα δύο και απευθυνόμενη στον Γιάννη είπε πως “το να έχει κανείς την φωτογραφία σας στο δωμάτιο του, τα παιδιά, είναι πολύ σημαντικό. Είναι βάρος, αλλά σίγουρα πολύ σημαντικό και αυτό το κερδίζετε όχι μόνο ως αθλητής και ως άνθρωπος. Το ήθος που έχετε, και είναι κάτι που το παίρνεις και από το σπίτι. Βέβαια τώρα ζείτε και εργάζεστε στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα έρχεστε όποτε μπορείτε”.

Βερόνικα, Γιάννης και Άλεξ Αντετοκούνμπο στο προεδρικό μέγαρο με την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου Eurokinissi

 

“Πάντα ήμασταν Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε να μιλάμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα” είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Αντεντοκούμπο, συμπληρώνοντας ότι αυτό που έγινε χθες, απλά έβαλε μια σφραγίδα σε κάτι που όλη η οικογένεια ένιωθε. “Μεγαλώσαμε εδώ πάντα θεωρούσαμε ότι εδώ είναι το σπίτι μας” ανέφερε.

Παράλληλα χαρακτήρισε ιστορικό το γεγονός ότι η κυρία Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την ευχαρίστησε που κάλεσε την οικογένειά του στο Προεδρικό Μέγαρο.

“Εσείς είστε πρότυπο για τα νέα παιδιά” του απάντησε η ΠτΔ. “Το να έχουν τη φωτογραφία σου τα παιδιά στο δωμάτιό τους, σημαίνει κάτι. Και αυτό το κερδίσατε όχι μόνο σαν αθλητής αλλά και με όσα δηλώνετε με την παρουσία σας και το ήθος σας. Αυτό είναι κάτι που παίρνει κανείς από το σπίτι του και το καλλιεργεί μεγαλώνοντας. Η αγάπη για την πατρίδα, για την οικογένεια, η προσφορά σας σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Αυτά ήταν πολύ σημαντικά πράγματα και σας τιμούν ιδιαίτερα, όπου κι αν βρίσκεστε”, συμπλήρωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα