Απάντηση του Πάγκαλου στο Βορίδη: “Ο Καραμανλής ο Β΄κατέστρεψε την Ελλάδα”

Απάντηση του Πάγκαλου στο Βορίδη: “Ο Καραμανλής ο Β΄κατέστρεψε την Ελλάδα”
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΣΟΚ---(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε στο Μάκη Βορίδη και τα όσα δήλωσε για τον Α. Παπανδρέου. Γιατί αποκάλεσε τον Κώστα Καραμανλή "ανύπαρκτο πρωθυπουργό"

Ο Θ. Πάγκαλος μίλησε στο Βήμα Fm και επί της ουσίας έδωσε απάντηση στα όσα είπε ο κ. Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

“Αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β’. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός”, τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

“Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής έτρωγε τις μπριζόλες του και πήγαινε για ύπνο. Έβλεπε βίντεο. Είναι πρωθυπουργός αυτός; Δεν υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα που να αμφισβητεί ότι αυτός κατέστρεψε τη χώρα. Διπλασιάστηκαν τα ελλείμματα, διπλασιάστηκε το χρέος και η κυβέρνηση ήταν εντελώς αδρανής”.

Επίσης χαρακτήρισε το Μ. Βορίδη “αναιδέστατο και νταή” υποστηρίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αύξησε το χρέος αλλά έδινε στον λαό να φάει

“Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε τομές στο πελατειακό κράτος, αλλά αν αυτό εννοεί ο κ. Βορίδης, είναι και αναιδέστατος πέραν των άλλων. Αυτός θα κρίνει το πελατειακό κράτος; Ο πολιτικός που λέει ότι ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα λέει ότι ο ελληνικός λαός κατέστρεψε τον εαυτό του. Είναι γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη στάση του έχει συμβάλλει στην αύξηση του χρέους. Αλλά τουλάχιστον έδινε στον κόσμο να φάει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα