Αποστολάκης: Τα “μαζεύει” για τα μαύρα, προτιμά τους επίσημους “σπόνσορες” στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 3'
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης INTIME

«Φαντάστηκε» δηλώνει τώρα ο ναύαρχος και στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, πως όλα τα κόμματα παίρνουν «μαύρο χρήμα».

Τα «μάζεψε» ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης για τις δηλώσεις του σχετικά με το ότι όλα τα κόμματα παίρνουν «μαύρο χρήμα». Παράλληλα, φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζονται να θεσμοθετήσουν τους… επίσημους «σπόνσορες» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτώμενος από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τις επίμαχες δηλώσεις του περί μαύρου χρήματος, είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ οκ δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες και να ενισχυθούν τα κόμματα».

Μετά από επίμονες ερωτήσεις διευκρίνισε πως το θέμα αυτό το «φαντάζομαι, δεν είπα ούτε ότι το ξέρω ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί, λέω για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δε χρωστάει, δεν κάνει, δεν υπάρχει θέμα. Απλά γενικά σαν λογική, εκτιμά κανείς ότι όλα τα κόμματα ενισχύονται».

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η αναφορά του στην χρηματοδότηση των κομμάτων από ιδιώτες λέγοντας πως «τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος χορηγία με διαδικασία να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει». Μια φράση που «κουμπώνει» με τις πρόσφατες αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη που δήλωσε ότι διαφωνεί με την χρηματοδότηση των κομμάτων από ανώνυμες πηγές, δίχως όμως να διευκρινίζει την θέση του για τις…επώνυμες πηγές.

Επίσης, αναφερόμενος στις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αφορά του στον «δικό μου ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Αποστολάκης δήλωσε πως «ο Κασσελάκης μερικές φορές, οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί, επειδή τα ελληνικά του δεν… αφήστε που βελτιώνεται αρκετά γρήγορα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια λέξη που να μην είναι η πιο σωστή. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο». Επίσης, είπε πως «δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, καταρχήν δεν συμφέρει κανένα. Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο».

Τέλος, τάχθηκε υπέρ των αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας πως «τα όργανα συνεδριάζουν, και όταν συνεδριάζουν και για να πάρουν μια απόφαση σου βγάζουν τη ψυχή και δεν την παίρνεις ποτέ». Επίσης, δικαιολόγησε το κλείσιμο της καθημερινής «Αυγής» τονίζοντας πως «δεν έβγαινε, 1 € πουλιέται, εφτά στοιχίζει. Και δεν την παίρνει και κάνεις. Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν, κανείς δεν πάει να την πάρει.. Πως θα σταθεί, με θαύμα; Αφού δεν βγαίνει, τι θα κάνουμε;».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα