Αργυρόπουλος των ΑΝ.ΕΛ.: Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση περί σφαιρών

Αργυρόπουλος των ΑΝ.ΕΛ.: Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση περί σφαιρών

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν οι αναρτήσεις του Ντίμη Αργυρόπουλου για τις σφαίρες στο γραφείο Στουρνάρα. Η ανακοίνωση της ΝΔ και η καυστική απάντησή του

Παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών κ. Παναγιώτας Φάκου με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος έκανε σχόλια για τη σφαίρα που έστειλαν στο γραφείο του Γιάννη Στουράρα .

Ο Ντίμης Αργυρόπουλος μέσω Facebook αναφερόμενος στη σφαίρα σχολίασε: ”Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει”.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας έδωσε την εντολή διενέργειας προκαταρκτικής έρευνας την οποία αναλαμβάνει η κρατική ασφάλεια.

Συγκεκριμένα θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση αδικήματος.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε άμεσα με ανακοίνωση όπου καταγγέλλει ότι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ”καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να φυτέψουν σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα» και καλεί τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο να καταδικάσει την ”παρότρυνση”, αλλά ζητάει και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να “φυτέψουν” σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη “παρότρυνση” του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός.

Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.”.

Αργυρόπουλος: ”Στις δικτατορίες οι συλληφθέντες γίνονται ήρωες”

Ο Ντίμης Αργυρόπουλος σχολίασε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, γράφοντας χαρακτηριστικά:

”Ο φάκελος με τις σφαίρες δεν τους ενδιαφέρει,τους ενδιαφέρει ότι ο πολιτευτής της Α’ Αθηνών(…) τάχθηκα ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες”.

Για να συνεχίσει,αφήνοντας αιχμές: ”Εάν η ΝΔ θέλει να με συλλάβει και με την ανακοίνωση που έβγαλε να επέμβει η Δικαιοσύνη, καλά το έκανε. Στις δικτατορίες οι συλληφθέντες γίνονται ήρωες. Καλώς θα κάνουν θα το χαρώ πολύ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα