Αθήνα Ψηλά: “ΚΑΛΠΗκα” εγκαίνια για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων – Παραδόθηκε πριν ένα χρόνο

Διαβάζεται σε 2'
Κώστας Μπακογιάννης
Κώστας Μπακογιάννης EUROKINISSI

Επίθεση στην δημοτική αρχή εξαπέλυσε η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη “Αθήνα Ψηλά” με αφορμή τα εγκαίνια του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του πρώην δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά», με αφορμή τα εγκαίνια του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων από τον δήμο Αθηναίων στον Ελαιώνα. Κάνει λόγο για «ΚΑΛΠΗκα εγκαίνια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο τίτλος της ανακοίνωσης, θυμίζει πως το συγκεκριμένο έργο εγκαινιάστηκε πέρυσι και παραθέτει τα σχετικά λινκ για την παράδοση του έργου, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2023.

«Η δημοτική αρχή προσκαλεί σήμερα στα ‘’εγκαίνια” του Σταθμού Μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ). Μικρή λεπτομέρεια: Το έργο εγκαινιάστηκε πριν ένα χρόνο», αναφέρει και προσθέτει:

«Το μεγάλο και σύγχρονο αυτό έργο υποδομής για την καθαριότητα στην πρωτεύουσα, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023. Και για του λόγου το αληθές:

https://www.cityofathens.gr/dimos-athinaion-archise-leitoyrgia-to/

Ο ΣΜΑ, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, τέθηκε στην προβλεπόμενη πιλοτική λειτουργία. Η νέα δημοτική αρχή το βρήκε έτοιμο και είχε να κάνει μόνο μια δουλειά. Την εύκολη: να τον θέσει σε κανονική λειτουργία».

Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Αντί αυτού, αδρανούσε για 9 μήνες και ξαφνικά ξανακάνει εγκαίνια. Και άλλα ΚΑΛΠΗκα εγκαίνια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα