Αχτσιόγλου: Ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για “αναποδιά” όταν μετά τον Ιανό δεν έκανε το παραμικρό σε επίπεδο πρόληψης

Αχτσιόγλου: Ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για “αναποδιά” όταν μετά τον Ιανό δεν έκανε το παραμικρό σε επίπεδο πρόληψης
Η Έφη Αχτσιόγλου DIMITRIS KAPANTAIS / SOOC

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την αναφορά του στη φονική κακοκαιρία περί "αναποδιάς", άσκησε η Έφη Αχτσιόγλου.

Για απραξία και ιδιαίτερα, μετά την κακοκαιρία του Ιανού που έπληξε τη χώρα μας πριν τρία χρόνια, κατηγορεί τον πρωθυπουργό η Έφη Αχτσιόγλου.

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή της στο Βόλο, η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη λέξη “αναποδιά” που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη φονική κακοκαιρία, τονίζοντας ότιδεν έκανε το παραμικρό σε επίπεδο πρόληψης, αρκούμενος μαζί με τους εκλεκτούς του στην τοπική αυτοδιοίκηση να μοιράζει απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα τις καταστροφές”.

“Την ώρα που η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πόσοι άνθρωποι αγνοούνται και οι φόβοι για αύξηση των θυμάτων μεγαλώνουν, ο κ. Μητσοτάκης μας ζητά να ξεχάσουμε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Μιλάει για ‘αναποδιά’ όταν τρία χρόνια μετά την επέλαση της κακοκαιρίας του “Ιανού” δεν έκανε το παραμικρό σε επίπεδο πρόληψης, αρκούμενος μαζί με τους εκλεκτούς του στην τοπική αυτοδιοίκηση να μοιράζει απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα τις καταστροφές.

Για τους κατοίκους της Θεσσαλίας που χάνουν τους ανθρώπους τους, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να πνίγονται στα λασπόνερα, οι βιβλικές καταστροφές δεν είναι μια ‘αναποδιά’, αλλά προαναγγελθείσα καταστροφή.

Κι αυτή η καταστροφή έχει την υπογραφή του ξεχαρβαλωμένου ‘επιτελικού κράτους’ του”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα