Διαδικτυακή επίθεση στον Παπαδημούλη. Έγραψε στο Twitter ‘τώρα, συμφωνία και τα μπάνια του λαού’

Διαδικτυακή επίθεση στον Παπαδημούλη. Έγραψε στο Twitter ‘τώρα, συμφωνία και τα μπάνια του λαού’
Στιγμιότυπο από την ομιλία του Α. Τσίπρα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Δείτε το μήνυμα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Η συμφωνία και τα μπάνια του λαού είναι εκείνα που προέχουν αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η παραπάνω του δήλωση προκάλεσε πάντως πολλαπλές αντιδράσεις, με χρήστες του διαδικτύου να του απαντούν ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν καν χρήματα για να κάνουν μπάνια στις θάλασσες.

Άλλοι θυμήθηκαν τις αυξήσεις στο ΦΠΑ διατυπώνοντας ερωτήσεις σχετικά με το πώς διαμορφώνονται οι τιμές αν κάνει κανείς μπάνιο στη θάλασσα ή σε πισίνα.

Τη θέση του ότι “η σύναψη της νέας συμφωνίας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 20 Αυγούστου χωρίς νέα προαπαιτούμενα” εξέφρασε άλλωστε χθες με ανάρτησή του στο Τwitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

“Η συμφωνία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, χωρίς νέα προαπαιτούμενα, πριν από τις 20 Αυγούστου. Αλλιώς, θα χρειαστεί ένα ακόμη δάνειο – γέφυρα” έγραψε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα