Διαδοχή στη ΝΔ: Ανακοινώνει υποψηφιότητα και τέλος ανοχής για τον Τσίπρα ο Μεϊμαράκης

Διαδοχή στη ΝΔ: Ανακοινώνει υποψηφιότητα και τέλος ανοχής για τον Τσίπρα ο Μεϊμαράκης
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατα την είσοδο του στα γραφεία του κόμματος την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Στις 18:30 το απόγευμα οι επίσημες ανακοινώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Την Παρασκευή καταθέτουν τις υπογραφές οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας. Πολύ κοντά στις 50 υπογραφές λέει ο Άδωνις

Απόψε στις 18:30 ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ με συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το πρωί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε και το στίγμα της δικής του υποψηφιότητας δίνοντας τέλος στο συναινετικό κλίμα της προεκλογικής περιόδου με την κυβέρνηση. Αναφερόμενος στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, το μεταναστευτικό με επίκεντρο την κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας, τη φοροκαταιγίδα και τις κυοφορούμενες μειώσεις σε συντάξεις και αποδοχές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημείωσε ότι «Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ότι δεν έχουν ανοχή άλλη από τους πολίτες. Τους έχουν καταλάβει και για αυτό δυσφορούν πλήρως».

Αύριο θα καταθέσουν τις δικές τους υποψηφιότητες με τις απαιτούμενες υπογραφές οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι πολύ κοντά για να βρεις τις 50 υπογραφές και να μπει στην κούρσα της διαδοχής.

Θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Ν.Δ. πήρε ο βουλευτής του κόμματος Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι. Όπως σημείωσε, «η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, έχει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία και υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Ο Νότης Μηταράκης γίνεται ο δεύτερος βουλευτής μετά την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που δηλώνουν ότι στηρίζουν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα