Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο – Δεν θα γίνουμε ξανά δεκανίκι της ΝΔ

Διαβάζεται σε 2'
Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο – Δεν θα γίνουμε ξανά δεκανίκι της ΝΔ
Κεντρική ομιλία του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χάρη Δούκα, στην Αθήνα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Με πραγματικό -κατά τον ίδιο- δίλημμα για το ΠΑΣΟΚ, έθεσε ο Χάρης Δούκας, κατά την ομιλία του στην Κυψέλη, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του κόμματος.

Την αλλαγή πορείας του ΠΑΣΟΚ έθεσε ως βασική προτεραιότητα ο Χάρης Δούκας, κατά την ομιλία του στην Κυψέλη, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι το κόμμα “δεν θα γίνει ξανά δεκανίκι της ΝΔ”.

Κεντρική ομιλία του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χάρη Δούκα, στην Αθήνα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι αιχμές κατά του απερχόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος, τονίζοντας ότι “το δίλημμα είναι εάν το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει να είναι ένα μικρό και φοβικό κόμμα ή εάν θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη”.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε από τους πολίτες να τον στηρίξουν, προκειμένου να υπάρξει αλλαγή σελίδας και πολιτικής στο κόμμα.

Κεντρική ομιλία του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χάρη Δούκα, στην Αθήνα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Απηύθυνε και μήνυμα ενότητας, αναφέροντας μεταξύ άλλων το γνωστό “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό” και τονίζοντας ότι “το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο και πρέπει να το δείξουμε και στις 6 Οκτωβρίου όλοι μαζί, ενωτικά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα