Δουζίνας: ‘Η λύση στο Σκοπιανό είναι εθνικό και πατριωτικό θέμα’

Δουζίνας: ‘Η λύση στο Σκοπιανό είναι εθνικό και πατριωτικό θέμα’
ΑΘΗΝΑ-Η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, την παραίτηση Ζουράρι και τις διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία

“Η λύση στο Σκοπιανό είναι εθνικό και πατριωτικό θέμα” τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας.

Σημείωσε ότι πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα “υπό την προϋπόθεση ότι οι γείτονες θα εγκαταλείψουν τις αλυτρωτικές κορώνες”.

Για τη στάση των ΑΝΕΛ, επεσήμανε ότι γεννάται ζήτημα όταν ένας κυβερνητικός εταίρος διαφωνεί σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα.

Πρόσθεσε ότι ίσως οι κλιμακούμενες αντιθέσεις που προκύπτουν στον κυβερνητικό συνασπισμό, να δείχνει κάτι για τις συνεργασίες μετά τις εκλογές.

Αναφερόμενος στην περίπτωση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής είπε ότι κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχασαν το μέτρο του λόγου και της λογικής και συμπεριφέρονται απέναντι στην κυβέρνηση χειρότερα και από τη ΝΔ. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσέγγισης μετά τις εκλογές.

Για τις δηλώσεις Ζουράρι είπε ότι έκανε δηλώσεις σε βάρος μια μεγάλης ομάδας πολιτών και η παραίτησή του είναι τίμια στάση.

Αναφερόμενος στις διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία, είπε ότι όπως όλα δείχνουν η νέα κυβέρνηση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα, καθώς μετά από πιέσεις του Σουλτς αλλά και άλλων Ευρωπαίων ηγετών, η Μέρκελ αποδείχτηκε να μπει στο τραπέζι το μέλλον της Ευρώπης και μια σειρά άλλων ζητημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα