Έφη Αχτσιόγλου: Από τη Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί

Διαβάζεται σε 1'
Η Έφη Αχτσιόγλου
Η Έφη Αχτσιόγλου Eurokinissi

Μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε η Έφη Αχτσιόγλου, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κρίσιμες κάλπες.

Στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν την αυριανή εκλογική μάχη για την ηγεσία του κόμματος απολαμβάνει η Έφη Αχτσιόγλου.

Η ίδια μίλησε σε δημοσιογράφους, οι οποίοι την περίμεναν έξω από το σπίτι της, λέγοντας:  «Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι».

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η παράταξη είναι δυνατή και έστειλε μήνυμα ενότητας, σχολιάζοντας την κόντρα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες με τον συνυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη. «Υπήρξε μια ένταση αλλά μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί» είπε χαρακτηριστικά.

«Από τη δική μου τη πλευρά έχω δείξει μια εμπειρία και μια διάθεση ενότητας, αλλά οι πολίτες θα αποφασίσουν» πρόσθεσε. Στη συνέχεια, είπε χαμογελώντας: «Θα μπορούσε να υπάρξει και λιγότερη ένταση αλλά είμαστε εδώ που είμαστε».

Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, αν εκλεγεί, τόνισε: «Από την πλευρά μου μπορώ και θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του κόμματος την επόμενη ημέρα, ανάλογα με τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους, έχω δείξει ότι είμαι στρατιώτης».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα