Έφτασαν στις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Σπέτσες

Στο νησί των Σπετσών έφτασαν λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για το weekend εργασίας

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασαν στο νησί των Σπετσών οι πρώτοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το περίφημο weekend εργασίας.

Οι βουλευτές είχαν αναχωρήσει το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά και αποβιβάστηκαν στο νησί με σκοπό να κατευθυνθούν στο ξενοδοχείο που διαμείνουν μέχρι την Κυριακή.

Στις 16:30 σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η έναρξη των κλειστών εργασιών στο εξοχικό του προέδρου του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ζητήσει από τους βουλευτές να αναπτύξουν τις θέσεις τους ανά τομέα εργασίας, ενώ ταυτόχρονα να συνδιαμορφώσουν τις κοινοβουλευτικές θέσεις του κόμματος από κοινού. Έτσι ώστε κάθε βουλευτής να έχει άποψη για την συνολική πρόταση της Κ.Ο ανεξαρτήτως αν αφορά συγκεκριμένα τον τομέα του.

Μεταξύ των βουλευτών που έφτασαν στο νησί μεταξύ των πρώτων είναι ο Πέτρος Παππάς,ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο Μίλτος Ζαμπάρας, ο Χάρης Μαμουλάκης, η Κυριακή Μάλαμα, και ο Γιώργος Καραμέρος.

Δώρα Αυγέρη και Θεοδώρα Τζάκρη

Λίγο αργότερα έφτασαν η Θεοδώρα Τζάκρη με την Δώρα Αυγέρη, τον Μανώλη Καπνισάκη, τον Γιώργο Γαβρήλο και τον Γιώργο Ψυχογιό. Στο νησί έχουν επίσης φτάσει η Ράνια Θρασκιά και η Ραλλία Χρηστίδου.

Αργότερα το μεσημέρι έφτασαν επίσης στο νησί, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Διονύσης Καλαματιανός και ο Νίκος Παππάς καθώς και ο Γιώργος Τσίπρας, αλλά και οι γραμματείς του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης και Ράνια Σβίγκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα