Ευχές στον Καραμανλή. Το βιβλίο όλο νόημα που του έκανε δώρο ο Χαρακόπουλος

Ευχές στον Καραμανλή. Το βιβλίο όλο νόημα που του έκανε δώρο ο Χαρακόπουλος

Κοσμοσυρροή στη Παναγή Κυριάκου όπου βουλευτές και στελέχη της ΝΔ έσπευσαν να του ευχηθούν

Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή για την ονομαστική του εορτή. Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ταξιδεύει για τη Ρίγα όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση των Ηγετών του ΕΛΚ– Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, πριν τη Σύνοδο Κορυφής, επικοινώνησε τηλεφωνικά για να του ευχηθεί.

Μάλιστα, πολλά στελέχη του τηλεφώνησαν ή τον επισκέφτηκαν από χθες το βράδυ για να του ευχηθούν, προβλέποντας ότι ανήμερα θα υπήρχε συνωστισμός.

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε τηλεφωνήσει και εκείνη από χθες, ενώ με τη σειρά του ο Κ. Καραμανλής της ευχήθηκε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Κώστα Μπακογιάννη.

Παραμονές της εορτής του πέρασε για ευχές ο Νίκος Δένδιας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ σήμερα από τη Παναγή Κυριάκου πέρασε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ τηλεφωνικά του ευχήθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τις ευχές τους μετέφεραν τηλεφωνικά ή δια ζώσης οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ αλλά και κομματικά στελέχη.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος του προσέφερε ένα βιβλίο που φέρει τον εύγλωττο τίτλο “Η Επιστροφή” του Απόστολου Παπαγιαννόπουλου με την αφιέρωση “στον πρόεδρο της καρδιάς μας”.,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα