Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 24.810 υπογραφές μελών και 170 από την ΚΠΕ

Διαβάζεται σε 2'
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 24.810 υπογραφές μελών και 170 από την ΚΠΕ
Ο Νίκος Ανδρουλάκη Menelaos Myrillas / SOOC

Με τις απαιτούμενες υπογραφές μελών του κόμματος και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο Νίκος Ανδρουλάκης διεκδικεί εκ νέου την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Τις απαιτούμενες υπογραφές για την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, κατατέθηκαν στην ΕΔΕΚΑΠ υπογραφές 24.810 μελών και 170 μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής υπέρ της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σημειώνεται ότι οι επτά διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 5.000 υπογραφές μελών του κόμματος ή τις υπογραφές του 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ανδρουλάκης: Μπορούμε μαζί να πάμε ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο ψηλά

Ο κ. Ανδρουλάκης περιέγραψε το κεντρικό διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών στις 6 Οκτωβρίου σε ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Επέλεξε συμβολικά να μαγνητοσκοπηθεί στην τοπική οργάνωση της Αιανής Κοζάνης που ήταν από τις πρώτες οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ το 1974 στον νομό και άνοιξε ξανά τα γραφεία της πριν ένα χρόνο, όπως συνέβη σε πολλές γωνιές της χώρας όπου επαναλειτούργησαν εκατοντάδες τοπικές οργανώσεις.

«Ήρθα εδώ για να συμβολίσω την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό μου απέναντι στους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που κράτησαν όρθια τη Δημοκρατική Παράταξη τα δύσκολα χρόνια, και να τους ζητήσω να ανανεώσουμε στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου τη σχέση εμπιστοσύνης μας. Γιατί μπορούμε μαζί να πάμε ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο ψηλά» σημειώνει στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σημειώνεται πως, την Τρίτη, το αρμόδιο όργανο, η ΕΔΕΚΑΠ, θα συνεδριάσει για να επικυρώσει τις υποψηφιότητες, ενώ θα ακολουθήσει στις 15 Σεπτεμβρίου η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου θα παρουσιαστούν επίσημα οι υποψήφιοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα