Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος ο Μιχάλης Κατρίνης – “Πρόταση ρήξης και ελπίδας”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μιχάλης Κατρίνης
Ο Μιχάλης Κατρίνης SOOC

Πέμπτος υποψήφιος ο Μιχάλης Κατρίνης για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΟΣΚ.

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Μιχάλης Κατρίνης.

Έτσι, έγινε ο πέμπτος υποψήφιος για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι (μέχρι στιγμής) είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος και Μιλένα Αποστολάκη.

Αναλυτικά η δήλωση της υποψηφιότητάς του:

“Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει. Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας. Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.

Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση: Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών”.

Με επιστολή του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Μιχάλης Κατρίνης γνωστοποίησε ότι λόγω της υποψηφιότητάς του, παραιτείται από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Συγκεκριμένα, ο κ. Κατρίνης αναφέρει στην επιστολή του πως: “Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για λόγους πολιτικής αρχής και ηθικής τάξης“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα