Έκτακτη σύσκεψη Βενιζέλου με τους “πράσινους” υπουργούς

Έκτακτη σύσκεψη Βενιζέλου με τους “πράσινους” υπουργούς
ΑΘΗΝΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΣΟΚ(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Να προλάβει νέο φαύλο κύκλο εσωκομματικής αμφισβήτησης, επιχειρεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ

Του Γιάννη Πιτταρά

Με φόντο την επικείμενη εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, αλλά και τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου, ο Ευάγγελος Βενιζελος καλεί εκτάκτως το μεσημέρι όλους τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους και να είναι κυρίως ενημερωμένοι για τη πολιτική και οικονομική ατζέντα των προσέχω ημερών.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Βενιζελος αναμενεται να τους δωσει και το στίγμα της δημόσιας παρέμβασης του την προσεχή Κυριακη στην πρώτη συναντηση 400 στελεχών απο ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα μπουν οι οργανωτικές βάσεις για την οργάνωση του ιδρυτικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παραταξης, ζητωντας απο όλους να συμμετασχουν ενεργά στο εγχείρημα της μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ.

Ειναι προφανές οτι ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να προλάβει τυχόν νεο κύκλο εσωκομματικής αμφισβήτησης απο “πράσινους” υπουργούς, οι οποίοι κατα το πρόσφατο παρελθόν – πχ. Μιχάλης Χρυσοχοιηδης – είχαν διατυπώσει τις αντιρρήσεις τους για τον τροπο που επιχειρείται η διευρυνση και η συνένωση του χώρου της κεντροαριστεράς, αφηνοντας μαλιστα ακομα και υπονοούμενα για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα αλλαγής ηγεσιας.

Αλλα και σε κυβερνητικό επίπεδο ο Ευάγγελος Βενιζελος επιμένει στη γραμμή της διακριτης παρουσίας των υπουργων του, ειδικά σε θεματα κοινωνικής πολιτικής, προκειμένου με τις παρεμβάσεις τους να αποτυπώνεται εν πράξη το προοδευτικό πρόσημο που θέλει να περάσει στην λειτουργία και την εικόνα του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Δεν ειναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός οτι αμεσως μετα την ψήφιση των ρυθμίσεων του ΕΝΦΙΑ απο τη βουλή, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε απο τον Γκικα Χαρδούβελη να φροντίσει ώστε επαγγελματικές εγκαταστάσεις όπως οι κτηνοτροφικές και οι πτηνοτροφικές μονάδες που λειτουργούν ως ατομικές επιχειρήσεις να μην υπολογίζονται στο σύνολο της ακίνητης περιουσίας των ιδιοκτητών τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα