ΕΛ.ΑΣ για Κασσελάκη: Αιτήθηκε αστυνομική φύλαξη του ιδίου και προσώπου του περιβάλλοντός του

ΕΛ.ΑΣ για Κασσελάκη: Αιτήθηκε αστυνομική φύλαξη του ιδίου και προσώπου του περιβάλλοντός του
Στέφανος Κασσελάκης INTIME NEWS

Στην τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη περί παραίτησης της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να του διατεθεί, απάντησε η ΕΛ.ΑΣ.

Απάντηση στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσσελάκη για την αστυνομική φύλαξη που -όπως υποστήριξε- έκρινε ότι δικαιούται η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του, ενώ το προσωπικό που του διατέθηκε θα αποσυρθεί κατόπιν δημόσιας τοποθέτησής του.

Η εν λόγω απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται μετά την ανάρτηση του υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία κατήγγειλε στοχοποίησή του από συγκεκριμένα ΜΜΕ αναφορικά με την αστυνομική φύλαξη που του διατέθηκε και, κατόπιν τούτου, ανέφερε ότι ο ίδιος παραιτείται της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να του διατεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα.

  1. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.
  2. Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
  3. Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα