Εμμένει ο Θ.Σκυλακάκης

Εμμένει ο Θ.Σκυλακάκης
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ) Icon

Πονοκέφαλος για τη Ν.Δ. ο Θ.Σκυλακάκης, που απέδωσε τις θέσεις του προέδρου της Ν.Δ. για το Μνημόνιο σε ιδεολογική φόρτιση και επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί από την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο

Νέες βολές από τον Θ.Σκυλακάκη, εναντίον του προέδρου της Ν.Δ. Αντ.Σαμαρά συνόδευσαν την επιβεβαίωση της πρόθεσής του να μην παραιτηθεί από την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς όπως είπε, έτσι θα δικαιωνόταν η διαγραφή του.

Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής, καθώς διαγράφηκε από την Κ.Ο. της Ν.Δ. επέμεινε στην άποψή του, υπέρ της εφαρμογής του Μνημονίου, χαρακτηρίζοντας λανθασμένες τις απόψεις του Αντ.Σαμαρά:

“Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη σε καμμία χώρα, εάν δεν μειωθούν τα ελλείμματα” είπε σε συνέντευξή του το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό και στην παρατήρηση ότι αυτό λέει ο Αντ.Σαμαράς, ο ευρωβουλευτής απάντησε:” Αν είναι όμως λάθος;”

Απέδωσε δε τις θέσεις του Αντ.Σαμαρά, για κρίση δανεισμού και μηδενισμό του χρέους μέσα ένα έτος, στην ιδεολογική θέση του προέδρου της Ν.Δ.:

“Έχει συγκεκριμένη ιδεολογική και πολιτική φόρτιση και λέει αυτά που λέει” δήλωσε ο Θ.Σκυλακάκης, η περίπτωση του οποίου αναμένεται να αποτελέσει πονοκέφαλο για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς αρνείται να παραιτηθεί και να παραχωρήσει τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα