Ένας χρυσαυγίτης στη “βάση” του Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Ένας χρυσαυγίτης στη “βάση” του Κασσελάκη
Ομιλία σε φίλους, μέλη και εθελοντές του Στέφανου Κασσελάκη, στα νέα γραφεία του Menelaos Myrillas / SOOC

Δημοτικός Σύμβουλος της Χρυσής Αυγής και πρώην του ΛΑΟΣ στη συγκέντρωση του Στέφανου Κασσελάκη στα γραφεία του Ταύρου, όπως καταγράφεται στα social media.

Η παρουσία ενός πρώην αυτοδιοικητικού στελέχους της Χρυσής Αυγής και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) καταγράφηκε στην πρόσφατη συγκέντρωση «εθελοντών» που οργάνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, προκαλώντας σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως καταγγέλλεται σε αναρτήσεις λογαριασμών στο Χ (πρώην twitter) πρόκειται για τον Μάρκο Αναγνωστόπουλο ο οποίος φέρεται να έχει εκλεγεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 Περιφερειακός Σύμβουλος του νότιου τομέα με τη Χρυσή Αυγή. Ενώ έχει θητεύσει και στο κόμμα που ίδρυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις εκλογές του 2023 για την περιφέρεια Αττικής.

Μάλιστα, στις αναρτήσεις περιλαμβάνονται φωτογραφίες που τον δείχνουν να μετέχει ενεργά στην εκδήλωση του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και να φωτογραφίζεται με τον Ευάγγελο Αντώναρο, πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας.

Όσα δημοσιεύονται έρχονται να «κουμπώσουν» με την κριτική που ασκείται στον Στέφανο Κασσελάκη περί «τραμπικής» ατζέντας που αποτελεί, αντικειμενικά, πόλο έλξης για τον χώρο της ακροδεξιάς. Επίσης, για σειρά αναφορών του («Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», Ιερή Συμμαχία του ΝΑΤΟ) που συνάδουν με έναν ανάλογο πολιτικό λόγο.

Οι σχετικές αναρτήσεις στα social media

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα