Ένωση Κεντρώων: Οι απόψεις Καμμένου εφαρμόζονται σε χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση

Ένωση Κεντρώων: Οι απόψεις Καμμένου εφαρμόζονται σε χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση
Στιγμιότυπο από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόοπουλο σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2014 (EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Πώς σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων την πρόταση - σχέδιο του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για στρατιωτική θητεία και για τις γυναίκες. Για "επικίνδυνα τερατουργήματα" από τη μεταλλαγμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η ΛΑΕ

Αδύνατο για την Ένωση Κεντρώων να κατανοήσει το πνεύμα των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου, ο οποίος όπως αποκάλυψε το Έθνος της Κυριακής, σχεδιάζει τη δημιουργία στρατιωτικών λυκείων και τη θέσπιση στρατιωτικής θητείας και για τις γυναίκες.

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Οι απόψεις του κ. Καμμένου εφαρμόζονται σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και επομένως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το πνεύμα του. Ευχόμαστε να ανακαλέσει τις αποφάσεις του”.

Ακόμη, σε άλλη ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων αναφέρεται στο Ασφαλιστικό.

“Με την υπογραφή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τα ασφαλιστικά ταμεία που έχει υπογράψει η κυβέρνηση έχουν καταδικαστεί σε περικοπές και οι κυρίες συντάξεις. Επομένως τα όσα λέει η κυβέρνηση είναι ανούσια”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΛΑΕ: Η μεταλλαγμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κυοφορεί επικίνδυνα τερατουργήματα

“Οι εξαγγελίες Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών και τα ειδικά Λύκεια για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων έρχονται να καταδείξουν ότι η μεταλλαγμένη κυβέρνηση Τσίπρα είναι έτοιμη να κυοφορήσει τα πιο επίφοβα, αντιδημοκρατικά και επικίνδυνα τερατουργήματα” σημειώνεται σε ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

Και προστίθεται ότι “η καταπολέμηση των μεγάλων διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, οι οποίες εντείνονται εξαιτίας των μνημονιακών επιλογών, δεν έχει καμιά σχέση με την εισαγωγή της στρατιωτικοποίησης στη ζωή τους, η οποία θα επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση τους. Πολύ χειρότερα, τα ειδικά Λύκεια για στρατιωτικούς θα αποκόψουν τα μελλοντικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων από τη γενική εθνική λαϊκή παιδεία, διαμορφώνοντας μια ειδική κάστα πολύ εύκολη στην χειραγώγηση από ξένα και εγχώρια κατεστημένα κέντρα, με άκρως επικίνδυνες προεκτάσεις για τη δημοκρατία και την πορεία τη χώρας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα