Ένταλμα σύλληψης για την αδελφή της πρώην συζύγου του Άκη Τζοχατζόπουλου

Ένταλμα σύλληψης για την αδελφή της πρώην συζύγου του Άκη Τζοχατζόπουλου
ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-ΔΙΚΗ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.(EUROKINISSI) Eurokinissi

Νέο πλήγμα για το οικογενειακό περιβάλλον του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ένταλμα σύλληψης της αδελφής της πρώην συζύγου του Άκη, Γκούντρουν

Μόλις ένα μήνα πριν ξεκινήσει η δίκη του πρώην υπουργού και άλλων 18 συγκατηγορουμένων του τον Απρίλιο, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Έλγκεν Στοφρέγκεν, αδελφή της Γκούντρουν, πρώην συζύγου του Α. Τσοχατζόπουλου.

Οι πληροφορίες λένε πως ο ανακριτής διέταξε την έκδοση εντάλματος αφού προηγουμένως βρέθηκαν 1.455.000 ελβετικά φράγκα σε λογαριασμό που διατηρούσε. 

Ως συνδικαιούχος εμφανίζεται ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο όμως προς το παρόν παραμένει άγνωστο στην ανάκριση και αναζητείται.

Το ποσό των 1.455.000 ελβετικών φράγκων φέρεται να προέρχεται από την εταιρεία ΜΙΕ συμφερόντων του Μιχαλή Ματαντού, ένα πρόσωπο διόλου άγνωστο, καθώς είναι αυτός ο οποίος, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, μοίραζε τις προμήθειες για την αγορά των γερμανικών υποβρυχίων.

Στη συνέχεια, το ποσό αυτό κατατέθηκε ως έμβασμα σε λογαριασμό του Μελά, γιου του εκπροσώπου της υπεράκτιας εταιρείας Μorelia Οράτιου Μελά για να καταλήξει τελικά στον τραπεζικό λογαριασμό της αδελφής της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα