Έντι Ράμα: Αυτή ήταν η πιο όμορφη επίσκεψή μου στην Αθήνα

Διαβάζεται σε 3'
Ο Έντι Ράμα στο κλειστό του Γαλατσίου
Ο Έντι Ράμα στο κλειστό του Γαλατσίου INTIME

Σε μια ομιλία ενώπιον χιλιάδων φίλων του, ο Έντι Ράμα ζήτησε τη στήριξή τους στις εκλογές του επόμενου έτους. Το μήνυμά του από το κατάμεστο Κλειστό του Γαλατσίου, όπου βρέθηκε το NEWS 24/7.

Ομιλία μπροστά σε χιλιάδες φίλους του, μεταξύ των οποίων και πολλές οικογένειες με παιδιά, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, το πρωί της Κυριακής (12/05) στο Κλειστό Γαλατσίου, σε μία επίσκεψη που έφερε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση.

Στην ομιλία του, η οποία διήρκησε μια περίπου ώρα, ο Αλβανός πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ζητώντας τη στήριξή τους στις εκλογές του επόμενου έτους, ενώ παράλληλα κάλεσε τους επιχειρηματίες συμπατριώτες του να επενδύσουν στην Αλβανία.

Ομιλία του Έντι Ράμα στο κλειστό του Γαλατσίου NEWS 24/7

Στον απόηχο της δήλωσης του Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από τη φυλάκισή του, έρχεται στην Αθήνα για να προκαλέσει και να φοβίσει τα ελληνικά χωριά, ο κ. Ράμμα υπογράμμισε πως “δεν ήρθε να προκαλέσει”.

Χαρακτήρισε την επίσκεψή του στην Αθήνα “την πιο όμορφη”, ενώ στη συνέχεια ζήτησε και συγνώμη για τα όποια λάθη του.

Συγκεκριμένα, είπε: “Ζητώ συγγνώμη για οποιοδήποτε λάθος νομίζετε ότι έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν πρόδωσα αυτούς που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, έστω και μια φορά για αυτήν την εξαιρετική τιμή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν άνδρα στη ζωή του να ηγείται της χώρας του. Δεν υπάρχει καμία υλική, οικονομική δύναμη, άτομο ή κράτος που να μπορεί να με δελεάσει ή να με πιέσει να λειτουργήσω πίσω από την πλάτη σας και να παραβιάσω τα συμφέροντα. Αυτή ήταν η πιο όμορφη επίσκεψή μου στην Αθήνα και δεν το πιστεύω θα υπάρξει ομορφότερη“.

Ομιλία του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι
Ομιλία του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι SOOC

Στην ομιλία του, δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία και στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:Θα ήθελα επίσης να στείλω εκ μέρους σας ένα μήνυμα στον φίλο μου που εκλέχτηκε από τον λαό αυτής της χώρας για να ηγηθεί της Ελλάδας, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το 1886 ο ποιητής μας Naim Frasheri έγραψε το ποίημά του στα ελληνικά “Ο αληθινός πόθος των Αλβανών”. Ας ζήσουμε με όλους τους γείτονες με τάξη και ειρήνη, ας μην γίνουμε εχθροί και ας πολεμήσουμε. Πολλά ευχαριστώ από εμένα και τους Αλβανούς της Ελλάδας”.

Στην ομιλία του, την οποία ακολούθησε γλέντι με μουσική και γεύμα βρέθηκε το NEWS 24/7 και μίλησε με Αλβανούς υπηκόους και μετέφερε το κλίμα της μεγάλης συγκέντρωσης στο Κλειστό του Γαλατσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα