Έντονες αντιδράσεις στις δηλώσεις Καμμένου για το Κούγκι

Έντονες αντιδράσεις στις δηλώσεις Καμμένου για το Κούγκι
Ψηφοφρία επί των προγραμματικων δηλώσεων της κυβέρνησης τις πρωτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου 2015, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, αναφέροντας πως "θα τα κάνουμε όλα Κούγκι"

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι “θα τα κάνουμε όλα Κούγκι”, “δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα προσκυνήσουμε”.

Σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι κάνει λόγο για εμπρηστικές δηλώσεις και ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία:

«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο», τονίζει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

Σφοδρή κριτική στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ασκεί και το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτες» τις δηλώσεις που έκανε μετά από τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είναι απαράδεκτες και βάλλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου» τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν αναφέρεται ακόμα ότι «αντί ο κ. Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι, καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα