Επιμένει ο Καμμένος για εμπλοκή αξιωματικού της ΕΥΠ στην επίθεση σε βάρος του

Επιμένει ο Καμμένος για εμπλοκή αξιωματικού της ΕΥΠ στην επίθεση σε βάρος του
ΑΘΗΝΑ-Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

«Από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί στην ΕΥΠ αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε», ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαψεύδοντας τις καταγγελίες Καμμένου, ο οποίος ωστόσο εμμένει στις θέσεις του

Επιμένουν οι ΑΝ.ΕΛ. στις θέσεις τους, αναφορικά με την απάντηση που έδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου. Συγκεκριμένα, αφορά τις καταγγελίες, ότι αστυνομικός της ΕΥΠ υποκίνησε και ενεπλάκη στην επίθεση που δέχθηκε στην Κω και ανταπαντούν, στο ότι «από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε».

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008 και μας προβληματίζει για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι ΑΝ.ΕΛ. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφερε στην ανακοίνωσή του:

«Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά Υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα