Επιστολή Γιαννακοπούλου προς Ανδρουλάκη: Να έχουν όλοι οι υποψήφιοι το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ, δεν καταλαβαίνω την καθυστέρηση

Διαβάζεται σε 2'
Επιστολή Γιαννακοπούλου προς Ανδρουλάκη: Να έχουν όλοι οι υποψήφιοι το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ, δεν καταλαβαίνω την καθυστέρηση
Νάντια Γιαννακοπούλου ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Για τρίτη φορά, όπως η ίδια τονίζει, η Νάντια Γιαννακοπούλου ζητά να της δοθεί το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ.

Με επιστολή της στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, η υποψήφια για την προεδρία Νάντια Γιαννακόπουλου ζητά να δοθεί σε όλους τους υποψηφίους το Μητρώο μελών του κόμματος.

Αναλυτικά η επιστολή

Επιστολή προς την ΕΔΕΚΑΠ

Κοινοποίηση σε Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ και όλους τους υποψήφιους για την Προεδρία ΠΑΣΟΚ

Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Επανέρχομαι για τρίτη φορά με επιστολή μου για να σας ζητήσω να μου δοθεί, όπως και σ΄ όλους τους υποψήφιους Προέδρους, το Μητρώο μελών, στοιχείο εντελώς απαραίτητο για την ανάπτυξη της προεκλογικής δραστηριότητας και επικοινωνίας με τα μέλη, αλλά και για τη συγκέντρωση του απαραίτητου αριθμού υπογραφών.

Ειλικρινά δεν κατανοώ όλη αυτή τη διαδικασία κωλυσιεργίας, που δημιουργεί αίσθηση ότι μπαίνουν αδικαιολόγητα προσκώμματα σ΄ αυτό το αυτονόητο δικαίωμα των υποψηφίων να έχουν το Μητρώο.

Όπως δεν κατανοώ, γιατί αυτή τη στιγμή άλλοι υποψήφιοι φαίνεται σίγουρα να έχουν το Μητρώο ή σημαντικό τμήμα του – όπως προκύπτει από την μαζική αποστολή μηνυμάτων, mails και τηλεφωνημάτων σε όλη την Ελλάδα- και άλλοι όπως εγώ όχι, δημιουργώντας εξ αρχής όρους ανισότητας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως με πληροφόρησε ο υπεύθυνος για τα Προσωπικά δεδομένα δικηγόρος του κόμματος, γνωμάτευσε ήδη από την Παρασκευή 19/ 7 ότι μπορεί να δοθεί το Μητρώο στους υποψήφιους Προέδρους, άρα θα έπρεπε να μας έχει δοθεί ήδη.

Ζητώ να μου δοθεί το Μητρώο μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες. Κάθε άλλη καθυστέρηση, κάθε άλλη σπατάλη χρόνου δημιουργεί σοβαρό πολιτικό πρόβλημα έλλειψης ισότητας των υποψηφίων, πόσο μάλλον καθώς ήδη μπαίνουμε στον Αύγουστο, που σε κάθε περίπτωση είναι «νεκρός πολιτικός χρόνος».

Καλώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όλους τους υποψήφιους Προέδρους να τοποθετηθούν για το ζήτημα αυτό και να πάρουν θέση, ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα.
Αναμένω την αποστολή των καταστάσεων των μελών, όπως έχω δικαίωμα άμεσα.

Σε διαφορετική περίπτωση και μετά την παρέλευση του τριημέρου, σας ενημερώνω ότι θα αναγκαστώ να δημοσιοποιήσω την αντιθεσμική συμπεριφορά σας δίνοντας στον τύπο και τις τρεις επιστολές, που σας έχω αποστείλει για το θέμα αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα