Επιχείρηση διεμβολισμού των μπλόκων εξ αριστερών. Νέο ραντεβού Τσίπρα με αγρότες του Προμαχώνα

Επιχείρηση διεμβολισμού των μπλόκων εξ αριστερών. Νέο ραντεβού Τσίπρα με αγρότες του Προμαχώνα
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με επροσώπους των αγροτών από τα μπλόκα των Τεμπών και των Μικροθηβών, καθώς και εκπροσώπους άλλων 38 μπλόκων που συμπαρατάσσονται μαζί τους, την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους αγρότες του Προμαχώνα την Πέμπτη, ενώ απόψε στη Βουλή ενδέχεται να κάνει ανακοινώσεις. Το Μαξίμου εκτιμά ότι οι αγρότες του μικρού κλήρου ευνοούνται από την πρόταση που έκανε ο πρωθυπουργός

Νέο ραντεβού με αγρότες θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στις 12 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αυτή τη φορά με εκπροσώπους του μπλόκου του Προμαχώνα που άνοιξε σε ένδειξη καλής θέλησης.

Το μπλόκο του Προμαχώνα συντάσσεται με αυτό της Νίκαιας που ελέγχεται από το ΚΚΕ, ενώ των Τεμπών από τη ΝΔ.

Το Μαξίμου συνεπώς εκτιμά ότι οι αγρότες του μικρού κλήρου που ευνοούνται από την πρόταση που έκανε ο πρωθυπουργός στην προηγούμενη συνάντηση θα είναι πιο θετική από τους αγρότες του μεγάλου κλήρου και έτσι τα μπλόκα θα λυθούν εξ αριστερών.

Στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που έχουν στήσει μπλόκο για περισσότερο από ένα μήνα επί ελληνικού εδάφους έδωσαν ελευθέρας λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι.

«Περνάνε όλα, τα ιδιωτικής χρήσης οχήματα και τα λεωφορεία, αλλά και τα φορτηγά και οι νταλίκες», επισήμανε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Ανέστης Κεμανετζόγλου, προσθέτοντας «ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που ήρθαν σήμερα στο Προμαχώνα από κάθε γωνία της χώρας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα