Ερώτηση Γεωργιάδη: Έπαιξε η μπάντα του στρατού στο πάρτι του Καμμένου;

Ερώτηση Γεωργιάδη: Έπαιξε η μπάντα του στρατού στο πάρτι του Καμμένου;

Για "πράξη αλόγιστης υπεροψίας", κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στο πάρτι γενεθλίων Καμμένου-Πολάκη και στη φημολογούμενη συμμετοχή σε αυτό της στρατιωτικής μπάντας (vid)

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο σχετικά με το πάρτι γενεθλίων που έκανε με, φημολογούμενη, συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας, κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, το περασμένο Σάββατο οι κ.κ. Καμμένος και Πολάκης γιόρτασαν τα γενέθλιά τους με ένα πάρτι, το καλλιτεχνικό μέρος του οποίου είχε αναλάβει ο ίδιος ενώ -όπως ισχυρίστηκε- έπαιζε και η μπάντα του στρατού.

“Πράξη αλόγιστης υπεροψίας που σηματοδοτεί, για μια ακόμη φορά, το μεγάλο ηθικό έλλειμμα που διακατέχει ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης αποτελεί η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού E (βασιζόμενη στη μαρτυρία καλλιτέχνη που παρεβρέθη στην εκδήλωση) ότι οι κ.κ. Καμμένος και Πολάκης γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά τους με τη συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας!”, σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Και προσθέτει: “Στο κατώφλι της δυσχερέστερης μνημονιακής περιόδου και εν τω μέσω έντονων κοινωνικοοικονομικών τριγμών τέτοιες πράξεις, που εκφράζονται απόλυτα από την περίφημη αναφώνηση του Κικέρωνος «O tempora! Ο mores!» (Ω καιροί, ώ ήθη!), προκαλούν το κοινό αίσθημα και αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης «πρώτη φορά Αριστερά».”.

Καταλήγοντας, ερωτά τον υπουργό αν επιβεβαιώνει την προαναφερόμενη μαρτυρία, αν επιτρέπεται η παρουσία μιας κρατικής ορχήστρας σε ιδιωτική γιορτή και αν υπήρξε κάποιο κόστος για την παρουσία της στην εκδήλωση, ποιο είναι αυτό και πώς καλύφθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα