Εξώδικο της Αθηνάς Λινού στον Παύλο Πολάκη

Διαβάζεται σε 3'
Εξώδικο της Αθηνάς Λινού στον Παύλο Πολάκη
ΙΝΤΙΜΕ

Η Αθηνά Λινού καλεί με εξώδικο τον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο τις αναφορές του προς το άτομό της και την Prolepsis. Η απάντηση του βουλευτή Χανίων.

Εξώδικο απέστειλε το πρωί της Τρίτης (27/08) προς τον Παύλο Πολάκη η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, με αφορμή τις κατηγορίες σε βάρος της για το Ινστιτούτο “Prolepsis”.

Συγκεκριμένα, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για “ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις”. 

Παράλληλα, καλεί τον κ. Πολάκη, εντός τριών εργάσιμων ημερών, “να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο όλες τις ψευδείς, συκοφαντικές και ιδιοτελείς αναφορές του προς το άτομό της και την Prolepsis”.

Διαφορετικά, όπως δηλώνει, θα προσφύγει ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού, στην οποία έγιναν γνωστές οι εν λόγω αναρτήσεις.

Την είδηση έκανε γνωστή η κ. Λινού μέσω ανάρτησής της στο facebook:

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη στο εξώδικο της Αθηνάς Λινού

Ο βουλευτής Χανίων, με ανάρτησή του επίσης στο facebook, απαντά ότι δεν πρόκειται να πάρει λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασε και από όσες αναρτήσεις έκανε.

Αυτός που πρέπει να απολογηθεί είστε εσείς και η εταιρεία σας, που συνάπτει προγραμμάτιες που κρύβουν απευθείας ανάθεση, που δίνετε 320.000 ευρώ σε θυγατρική εταιρεία κέτερινγκ με μηδενικούς τζίρους και που μπαίνει μετά σε εκκαθάριση, που πληρώνεστε χωρίς να ελεγχθεί το ένταλμα από τον επίτροπο, που δεν υπάρχουν πουθενά τα στοιχεία των σχολείων και των παιδιών που δώσατε το δεκατιανό κτλ” έγραψε ο κ. Πολάκης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως “αν είχαμε εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα θα σας είχε καλέσει ήδη! Περιμένω τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας την επόμενη βδομάδα και μετά θα κάνω εγώ αυτό που πρέπει”.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος προσπαθεί να αποδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαλύεται και προχωρά σε κινήσεις απελπισίας, ενώ φαίνεται να του έχει κοστίσει εσωτερικά και η κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη.

Μάλιστα σήμερα, έχει συγκαλέσει εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, επιχειρώντας να απαντήσει στην πολύπλευρη αμφισβήτησή του.

Στο πλαίσιο του εντυπωσιασμού ή και της (επανα)προσέγγισης που επιχειρεί η πλευρά Κασσελάκη προς τον Παύλο Πολάκη, υπήρξε φημολογία για την πιθανότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Είτε αυτές αφορούν τον βουλευτή Χανίων (που φυσικά δεν θα βρίσκεται στην συνεδρίαση αφού έχει διαγραφεί από την Κ.Ο), είτε την υπόθεση της Αθηνάς Λινού, η οποία βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη. Αιτία το ότι την θεωρεί υπεύθυνη για τη διαγραφή του, ενώ έχει εξαπολύσει εναντίον της καταγγελίες για αδιαφάνεια στα κονδύλια της εταιρίας Prolepsis στην οποία μετέχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα