Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε ο πατέρας της στις φυλακές

Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε ο πατέρας της στις φυλακές
ΙΝΤΙΜΕ

Για δεύτερη φορά ο πατέρας της Εύας Καϊλή την επισκέφθηκε στις φυλακές. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ενώ όπως μεταδίδουν ανταποκριτές, επιτέθηκε σε τηλεοπτική κάμερα.

Επίσκεψη από τον πατέρα της για δεύτερη φορά  δέχθηκε η Εύα Καϊλή στις φυλακές Χάρεν όπου κρατείται.  Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ οι δημοσιογράφοι τον είδαν να κρατάει και μια μεγάλη τσάντα, προφανώς με αντικείμενα που χρειάζεται η κόρη του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πατέρας της Ευας Καϊλή επιτέθηκε στην κάμερα όταν εικονολήπτης τηλεοπτικού συνεργείου επιχείρησε να τραβήξει πλάνο.

Υπενθυμίζεται οτι η κατηγορούμενη για συμμετοχή στο σκάνδαλο QatarGate θα παραμείνει κρατούμενη για ακόμη έναν μήνα, μετά τη χθεσινή απόρριψη των βελγικών αρχών για αποφυλάκισή της με “βραχιολάκι”.

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραταθεί η προφυλάκισή της στις φυλακές  έως τις 22 Ιανουαρίου, όταν και θα επαναξιολογηθεί εκ νέου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η εν λόγω απόφαση, που έγινε γνωστή μέσω email, αναφέρει για την κ. Καϊλή ότι μπορεί να ασκήσει έφεση μέσα στο επόμενο 24ωρο. Σε αυτή την περίπτωση, θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου μέσα σε 15 ημέρες.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του στο Mega, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατέστησε σαφές ότι δεν αναμένεται να ασκηθεί έφεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα