Φάμελλος: Αδικαιολόγητη και επιζήμια η απόφαση Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Σωκράτης Φάμελλος
Σωκράτης Φάμελλος SOOC

Ως «αδικαιολόγητη» και «επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε ο Σωκράτης Φάμελλος την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον αντικαταστήσει με τον Νίκο Παππά στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αδικαιολόγητη, αιφνιδιαστική και επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ο Σωκράτης Φάμελλος την απόφαση Κασσελάκη για αντικατάστασή του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση.

«Πολιτικά δεν έπρεπε να ανοίξουμε ένα  νέο μέτωπο και μάλιστα αναίτια» είπε ο κ. Φάμελλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας ότι ήλπιζε ως την τελευταία στιγμή ο κ. Κασσελάκης να ανακαλέσει.

Περιγράφοντας το πώς του γνωστοποιήθηκε η απόφαση του προέδρου είπε ότι επικοινώνησε μαζί του το πρωί ώστε να προετοιμαστούν ενόψει της συνεδρίασης, αλλά ο κ. Κασσελάκης «με ενημέρωσε ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγή προεδρείου».

«Μέχρι τις 11.30 η ώρα χθες το πρωί δεν γνώριζα τίποτα. Για τη συνεδρίαση της ΚΟ ενημερώθηκα όπως όλοι οι βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φάμελλος είπε ακόμη ότι δεν μπορεί να γνωρίζει εάν ο Νίκος Παππάς ήταν ενήμερος των προθέσεων Κασσελάκη.

Για τη μέχρι τούδε συνεργασία του με τον κ. Κασσελάκη είπε: «Δεν είχα καμία διαφωνία το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα είχαμε ξεκινήσει τη συνεργασία μας ενόψει της παρέμβασής μας στη ΔΕΘ».

Ο κ. Φάμελλος μίλησε για αδικαιολόγητη και αιφνιδιαστική κίνηση, καθώς η ΚΟ δεν είχε παρουσιάσει κανένα έλλειμα. «Ανοίξαμε ένα εσωκομματικό θέμα ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για τα προβλήματα της κοινωνίας».

Τόνισε πάντως ότι δεν έχει απάντηση για τους λόγους που πιθανολογεί ότι οδήγησαν τον κ. Κασσελάκη στην απόφασή του.

«Τυφώνας Πολάκη»

Ερωτηθείς εάν η επιλογή Κασσελάκη στο πρόσωπο του Νίκου Παππά έχει χαρακτηριστικά προστασίας «επειδή έρχεται ο τυφώνας Πολάκη», ο κ. Φάμελλος είπε ότι δεν προβαίνει σε τέτοιες «μεταφράσεις» των πιθανών προθέσεων του προέδρου.

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του κ. Κασσελάκη. Θα τιμήσω την απόφασή του κόμματός μου αλλά όπου υπάρχει θέμα πολιτικής διαφοράς θα του το λέω και θα το λέω και στα όργανα όπως έκανα και χθες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα