Φάμελλος από Λάρισα: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόταση για την επόμενη ημέρα”

Διαβάζεται σε 2'
Φάμελλος από Λάρισα: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόταση για την επόμενη ημέρα”
Σωκράτης Φάμελλος Menelaos Myrillas / SOOC

Από τη Λάρισα ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.

Με φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στη Λάρισα συναντήθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.

Με το σύνθημα “Μαζί χτίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί κάνουμε την επανεκκίνηση που ζητά η κοινωνία” ο κ. Φάμελλος ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από τη Λάρισα, “από την Ελλάδα της Περιφέρειας, την πραγματική Ελλάδα” όπως είπε χαρακτηριστικά. “Προτεραιότητά μου, και του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναζωογόνηση της υπαίθρου και η περιφερειακή ανάπτυξη, με την αποκέντρωση που θα δώσει λύση στο δημογραφικό και το παραγωγικό πρόβλημα”, είπε ο κ.Φάμελλος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο κ. Φάμελλος έγινε δεκτός με εγκάρδιο τρόπο από στελέχη του κόμματος στη Λάρισα και μετέφερε την βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει “πρόταση για την επόμενη ημέρα, που τον κρατά ενιαίο, σοβαρό, αξιόπιστο και, πάνω από όλα, δυναμικό ΣΥΡΙΖΑ” καθώς αποτελεί “μια πολιτική και κοινωνική αναγκαιότητα”.

Νωρίτερα, ο κ. Φάμελλος είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και με στελέχη της Ν.Ε. Λάρισας ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε επαφές με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα