“Φλερτάρει” τον Νικήτα η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό

“Φλερτάρει” τον Νικήτα η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό

Το τηλεφώνημα Ζώη στο διαγραφέντα από τη Ν.Δ βουλευτή

Οι ζυμώσεις στο χώρο της λαϊκής δεξιάς συνεχίζονται. Μετά τη διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή τηλεφώνησε ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης. 

της Βίκυς Σαμαρά

Η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, στην οποία έχει πλέον ενταχθεί η Νέα ΜΕΡΑ, έχει άλλωστε ανακοινώσει τη στήριξη της στον κ.Κακλαμάνη για το δήμο Αθηναίων και τώρα φλερτάρει με το ενδεχόμενο η συνεργασία με το βουλευτή της Α Αθήνας να λάβει μία πιο στενή μορφή. 

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την ένταξη του κ.Κακλαμάνη ως βουλευτή στη Νέα ΜΕΡΑ, όμως η προσδοκία της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό είναι να εκλεγόταν ο γαλάζιος αντάρτης στο δήμο Αθηναίων. 

Οι συνομιλητές του κ.Κακλαμάνη εκτιμούν ότι εάν καταφέρει να πάει στο δεύτερο γύρο, έχει ισχυρές πιθανότητες όποιον και να έχει αντίπαλο. Σε πολιτικό επίπεδο, το ενδεχόμενο αυτό είναι σαφές ότι θα αποτελούσε ένα χτύπημα για τον Αντώνη Σαμαρά, μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές. 

Μέχρι στιγμής πάντως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι για τη δεύτερη θέση που διασφαλίζει την είσοδο στο δεύτερο γύρο δίνουν τη μάχη ο υποψήφιος της Ν.Δ Άρης Σπηλιωτόπουλος με το Γαβριήλ Σακκελαρίδη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η δυναμική που καταγράφεται δύσκολα αλλάζει, για αυτό και ορισμένοι από την πλευρά της Ένωσης ευελπιστούν σε μία αποχώρηση του Βασίλη Καπερνάρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ώστε να υπάρξει συσπείρωση των δυνάμεων της λαϊκής δεξιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα