Φωτιά στην Εύβοια: Στις πληγείσες περιοχές ο Αλέξης Τσίπρας

Φωτιά στην Εύβοια: Στις πληγείσες περιοχές ο Αλέξης Τσίπρας
Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές στην Εύβοια όπου ενημερώνεται για την κατάσταση με τη μεγάλη πυρκαγιά.

Τις πληγείσες περιοχές από την πυρκαγιά στην Εύβοια επισκέπτεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε στο σημείο μέσω της Αρκίτσας, από όπου επιβιβάστηκε σε ferry boat.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έφτασε ήδη στη Λίμνη Ευβοίας, όπου είχε συνάντηση και ενημερώθηκε για τη δραματική κατάσταση στην περιοχή από στελέχη του Λιμενικού και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Φτάνοντας στην Αιδηψό, οκ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη για τις προσπάθειες που κατέβαλε χθες για να μεταφέρει κατοίκους και παραθεριστές από τις Ροβιές.

Όπως είπε ο Λιμενάρχης, χρησιμοποιήθηκαν υπηρεσιακά σκάφη και άλλα μικρά σκάφη που υπήρχαν στην περιοχή για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος, καθώς η φωτιά έφτασε στη θάλασσα. “Πήραμε 79 ενήλικες και έξι παιδάκια” ανέφερε.

“Το σημαντικό είναι ότι φροντίσατε να είστε εκεί. Σας ευχαριστούμε.” σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την Αιδηψό αναχώρησε για τη Λίμνη όπου επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις πηγείσες περιοχές.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα