ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το παλάτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το παλάτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που δημεύει το δημόσιο. Η χλιδή του πρώην ισχυρού άνδρα, με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Φωτογραφίες από την αίθουσα μασάζ και το σαλόνι

Στο Δημόσιο περνά πλέον το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είχε ξεχάσει να συμπεριλάβει στη δήλωση πόθεν έσχες ο Ακης Τσοχατζόπουλος, όπως και άλλα επιμέρους περιουσιακά του στοιχεία, με αποτέλεσμα να φύγει με βαριά καταδίκη από το Εφετείο της Αθήνας .

Το NEWS 247 παρουσιάζει φωτογραφίες από το περιβόητο παλάτι στον ιστορικό δρόμο του κέντρου της Αθήνας, που κυκλοφόρησαν με ταχύτητα φωτός στο διαδίκτυο.

Το σπίτι που, στα χαρτιά, ανήκει στη σύζυγο του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον αριθμό 33 της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου και σχεδόν αγγίζει την Ακρόπολη, ενώ η αντικειμενική του αξία υπολογίζεται στα 7.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Το ζεύγος Τσοχατζόπουλου δεν έχει στην ιδιοκτησία του ολόκληρο το ακίνητο, αλλά μονάχα τον δεύτερο όροφο, επιφάνειας 209 τ.μ. όπου είναι και η κύρια κατοικία, το δώμα (202,21 τ.μ.) απ’ όπου μπορεί να απολαύσει κανείς την ειδυλλιακή θέα προς τον Ιερό Βράχο και το 209,69 τετραγωνικών μέτρων υπόγειο με τις 8 αποθήκες.

Η οικία του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη, διαθέτει πέντε κύρια δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, λουτρό, αποχωρητήριο για τους επισκέπτες, αποθήκη, διάδρομο και χώρο υποδοχής.

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα