Φθηνές δικαιολογίες από τον Πολάκη για την απαράδεκτη δήλωση για την τεκνοθεσία

Διαβάζεται σε 2'
Ο Παύλος Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης SOOC

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε με τη δήλωσή του περί τεκνοθεσίας, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε μια διευκρινιστική ανάρτηση, στην οποία ωστόσο παραμένει 50 χρόνια πίσω.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η χθεσινή αναχρονιστική δήλωση του Παύλου Πολάκη ότι τάσσεται κατά της τεκνοθεσίας – υιοθεσίας από ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια.

Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη θέση του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προχώρησε το πρωί της Κυριακής σε μια ανάρτηση, στην οποία διευκρινίζει ότι αναφερόταν στην τεκνοθεσία… μέσω παρένθετης μητέρας, χωρίς όμως να να αλλάζει επί της ουσίας κάτι ως προς το αρνητικό μήνυμα που αποστέλλει, δεδομένου ότι πολλά ζευγάρια σήμερα αδυνατούν να συλλάβουν.

Ακολουθεί η “διευκρινιστική” ανάρτηση Πολάκη:

«Για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα από ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στη χθεσινή προγραμματική μου ομιλία λέγοντας “ο Πολάκης είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία – υιοθεσία και για τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια”!! Ναι είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μέσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια!! Η απάντηση στο γιατί είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών!!! Προφανώς και δεν εννοούσα την υιοθεσία. Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες! Αλλά δεν μπορείτε…».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα