Γ. Τζαννετάκο για πρόεδρο του ΕΣΡ προτείνει το Ποτάμι

Γ. Τζαννετάκο για πρόεδρο του ΕΣΡ προτείνει το Ποτάμι
Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη (φωτο).(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

«Θα ήταν μια καλή λύση αυτή τη στιγμή» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Κάλεσε τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να ανοίξουν τα χαρτιά τους για τον πρόεδρο του ΕΣΡ.

Τον δημοσιογράφο και πρώην υποψήφιο της ΝΔ για την υπερπεριφέρεια Αθηνών-Πειραιώς Γιάννη Τζαννετάκο πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ το Ποτάμι κατόπιν συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

«Μια καλή λύση θα ήταν αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Τζαννετάκος» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στο Περιστύλιο της Βουλής και ανέφερε ότι το Ποτάμι «θα επιμείνει στην πρότασή του για συγκρότηση του ΕΣΡ χωρίς πρόσωπα από το παλιό κομματικό παρελθόν». Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Τζαννετάκος περιλαμβάνεται στην πρόταση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, για τη συγκρότηση του ΕΣΡ αλλά σε θέση απλού μέλους και όχι του προέδρου, όπου έχει προταθεί ο Βύρων Πολύδωρας.

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε, ουσιαστικά, και τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση για τον πρόεδρο του ΕΣΡ. «Καλούμε τα άλλα κόμματα να ανοίξουν κι αυτά τα χαρτιά τους» είπε ο επικεφαλής του Ποταμίου. Ζήτησε, επίσης, να επιστραφούν όλες οι αρμοδιότητες για το τηλεοπτικό τοπίο στο ΕΣΡ.  «Το ένα θέμα είναι το ΕΣΡ, το άλλο είναι τι θα κληθεί να εφαρμόσει το ΕΣΡ. Εμείς λέμε ότι δεν είναι βάση ο νόμος Παππά, έχει καταπέσει στη συνείδηση της κοινωνίας και βέβαια, δεν τον αποδεχόμαστε. Επιμένουμε: περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία» είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα