Γ. Βλάχος: Τη μία ψηφίζονται οι Πρέσπες την άλλη φέρνουν τον κατώτατο. Διαβολική σύμπτωση

Γ. Βλάχος: Τη μία ψηφίζονται οι Πρέσπες την άλλη φέρνουν τον κατώτατο. Διαβολική σύμπτωση
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος Eurokinissi

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την αύξηση του κατώτατου μισθού, αναφέροντας πως η αποκατάσταση της διαφοράς έχει υπογραφεί από τη ΝΔ και επρόκειτο να εφαρμοστεί 1/1/2017, κάτι που δεν συνέβη αφενός γιατί δεν το επέτρεπε η οικονομία και αφετέρου λόγω έλευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

“Θετικό μέτρο. Η αποκατάσταση της διαφοράς έχει υπογραφεί από τη ΝΔ και επρόκειτο να εφαρμοστεί 1/1/2017. Δεν εφαρμόστηκε γιατί η οικονομία δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε συνδυασμό με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ που δυσκόλεψε τα πράγματα” δήλωσε ο Γιώργος Βλάχος της ΝΔ στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ2” με τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλην Τριανταφύλλου.

“Τη μία ψηφίζονται οι Πρέσπες την άλλη φέρνουν τον κατώτατο” πρόσθεσε ωστόσο, μιλώντας για διαβολική σύμπτωση. “Η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει την ατζέντα και να αποπροσανατολίσει τον κόσμο” συνέχισε.

Εξέφρασε την ελπίδα του οι εργοδότες να κατανοήσουν την αναγκαιότητα του μέτρου και να μην εφεύρουν παράθυρα για να το απαξιώσουν.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη Βουλή, για τη Μακεδονία, είπε:

“Η θέση μας για το Μακεδονικό αναλύθηκε στη Βουλή από τον Πρόεδρο του κόμματος. Τη γραμμή την προσδιορίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ρωτήστε τους ίδιους που διαφοροποιούνται, αν διαφοροποιούνται”.

Ο βουλευτής έθεσε θέμα μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας.

Για το ΠΑΣΟΚ:

“Οι βολές του ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω. Εμείς δίνουμε τη μάχη της αυτοδυναμίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα